دفاع از پروپوزال
دفاع از طرح تحقیقاتی دکتر محمد یوسفی و دکتر شکوه اسمعیل بگی کرمانی با عنوان " بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال گیاه پیچک صحرایی "
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی طرح تحقیقاتی دکتر محمد یوسفی و دکتر شکوه اسمعیل بگی کرمانی با عنوان " بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال گیاه پیچک صحرایی "
جلسه ی شورای پژوهشی مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برای بررسی طرح تحقیقاتی دکتر محمد یوسفی و دکتر شکوه اسمعیل بگی کرمانی با عنوان: " بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال گیاه پیچک صحرایی " روز سه شنبه 17 بهمن 1402 ساعت 10 صبح در مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی و آشامیدنی برگزار خواهد شد.